Luna accounting

Redovisningsbyrå för er i Bromma

Vi hjälper mindre och medelstora företag

Proffs inom redovisning - redovisningsbyrå i Bromma

Välkommen till vår digitala redovisningsbyrå i Bromma. Vi erbjuder digitala, skräddarsydda tjänster till mindre och medelstora företag. Vårt mål är att erbjuda förstklassiga tjänster inom bokföring och redovisning, för att möta just ditt företags behov.

Skräddarsydda lösningar inom redovisning

Söker du skräddarsydda lösningar inom redovisning? Med digitala lösningar och personligt engagemang erbjuder vi helhetslösningar inom redovisning. Våra tjänster är utformade för att optimera och effektivisera dina finansiella processer, vilket frigör din tid att fokusera på att driva din verksamhet framåt. Oavsett om du är en nystartad företagare eller har ett etablerat företag, så finns vi här för att ge dig den support du behöver.

Helhetslösningar inom redovisning

Vi på LUNA Accounting erbjuder digitala lösningar inom redovisning och administration som täcker alla dina behov. Vår service sträcker sig från vardagliga uppgifter såsom löpande bokföring, betalningar och hantering av leverantörsreskontra till mer avancerade tjänster som löner, momsredovisning, deklarationer, bokslut, årsredovisningar och rådgivning.
Vi strävar efter att vara den kompletta ekonomiavdelningen för ditt företag.

Bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration

Behöver du hjälp med bokslut och årsredovisning trots att du sköter din löpande bokföring själv? När det närmar sig slutet på året är det viktigt med ett korrekt bokslut som uppfyller gällande lagar och regelverk. Vi finns här för att underlätta den processen åt dig och strävar efter att göra din årsavslutning så enkel och smidig som möjligt.
Våra paketlösningar till fastpris inkluderar bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration, skatteplanering, utdelning och personlig rådgivning för dig som företagsägare.

Samarbeta med oss

Att välja rätt redovisningsbyrå innebär att välja en partner som värderar ditt företag lika mycket som du gör. Vårt engagemang och kundnöjdhet gör oss till det föredragna valet för mindre och medelstora företag som söker pålitliga och professionella redovisningstjänster.

Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att växa och lyckas.

Våra tjänster

Vill du outsourca hela ekonomiavdelningen eller bara delar av den? Vi löser det!  Eftersom vi arbetar helt digitalt så spelar det ingen roll var i landet du är placerad. Kontakta oss för offert eller diskussion om hur vi bäst kan hjälpa dig.

Redovisning

Digitalt hela vägen - Fasta priser

- Löpande redovisning
- Bokslut

- Årsredovisning - digital signering
- Momsdeklarationer

- Inkomstdeklarationer
- Löner - digitala lönebesked
- Arbetsgivardeklarationer

Rådgivning

Skapa Tid, Pengar & Trygghet

- Ekonomisk planering 
- Förstå dina rapporter
- Kvalitetssäkring
- Skatteplanering
- Utdelning, K10
- Övriga frågor

Digitalisering

Effektivisera din verksamhet

- Digitalisera, automatisera & effektivisera din verksamhet

- Kurser/utbildning i Fortnox

- ChatGPT 

Kontakta oss

 
 
 
 
 
unsplash