Luna accounting

Redovisningsbyrå för er i Vällingby

Vi hjälper mindre och medelstora företag

Optimera ditt företags ekonomi med vår redovisningsbyrå i Vällingby

Varmt välkommen till vår digitala redovisningsbyrå i Vällingby. Här erbjuder vi digitala, skräddarsydda tjänster för mindre och medelstora företag. Vi förstår de utmaningar som ditt företag står inför och strävar efter att erbjuda lösningar som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar.

Digital bokföring, personligt engagemang

Upptäck den perfekta kombinationen av effektivitet och personlig service med vår digitala redovisningsbyrå. Med vår expertis och personliga engagemang hanterar vi din ekonomi noggrant och skräddarsyr våra tjänster för att passa dina behov. Vi använder oss av den senaste tekniken, vilket innebär att din redovisning alltid är uppdaterad. Låt oss ta hand om din bokföring så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt.

Kompletta redovisningstjänster

Vi på LUNA Accounting erbjuder helhetslösningar inom redovisning och administration. Våra tjänster omfattar allt från grundläggande dag-till-dag hantering så som löpande bokföring, betalningar, leverantörsreskontrahantering etc, till löner, moms och deklarationer, bokslut, årsredovisning och rådgivning. Vi vill vara hela ditt företags ekonomiavdelning.

Bokslut, årsredovisning och inkomstdeklaration

Gör du din löpande bokföring själv men behöver hjälp med bokslut och årsredovisning? När året närmar sig sitt slut är det viktigt med ett korrekt bokslut som säkerställer att redovisningen är i linje med gällande lagar och standarder. Detta hjälper vi givetvis till med. Vi strävar efter att göra din årsavslutning så smidig och bekymmersfri som möjligt.
Vi erbjuder paketlösningar till fastpris, som innefattar bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration, skatteplanering, utdelning och rådgivning till dig som ägare.

Välj din framtid med oss

Genom att välja vår redovisningsbyrå i Vällingby som din partner, får du tillgång till expertis och service som stärker och förbättrar ditt företags ekonomiska hälsa. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa ditt företag att växa och lyckas.

Våra tjänster

Vill du outsourca hela ekonomiavdelningen eller bara delar av den? Vi löser det!  Eftersom vi arbetar helt digitalt så spelar det ingen roll var i landet du är placerad. Kontakta oss för offert eller diskussion om hur vi bäst kan hjälpa dig.

Redovisning

Digitalt hela vägen - Fasta priser

- Löpande redovisning
- Bokslut

- Årsredovisning - digital signering
- Momsdeklarationer

- Inkomstdeklarationer
- Löner - digitala lönebesked
- Arbetsgivardeklarationer

Rådgivning

Skapa Tid, Pengar & Trygghet

- Ekonomisk planering 
- Förstå dina rapporter
- Kvalitetssäkring
- Skatteplanering
- Utdelning, K10
- Övriga frågor

Digitalisering

Effektivisera din verksamhet

- Digitalisera, automatisera & effektivisera din verksamhet

- Kurser/utbildning i Fortnox

- ChatGPT 

Kontakta oss

 
 
 
 
 
unsplash