Luna accounting

Redovisningsbyrå för er i Solna

Vi hjälper mindre och medelstora företag

Din pålitliga redovisningsbyrå i Solna

Välkommen till vår digitala redovisningsbyrå i Solna. Vi erbjuder skräddarsydda digitala tjänster för mindre och medelstora företag. Vårt mål är att leverera förstklassig bokföring och redovisning som uppfyller ditt företags unika behov. Vi förstår de utmaningar som företag står inför och strävar efter att erbjuda lösningar som inte bara möter, utan överträffar dina förväntningar.

Personligt engagemang, digital redovisning

Upptäck den perfekta kombinationen mellan effektivitet och personlig service med vår digitala redovisningsbyrå. Med vår expertis och personliga engagemang tar vi hand om din ekonomi med omsorg och precision. Vi skräddarsyr våra tjänster för att passa dina specifika behov och vi håller oss alltid uppdaterade med den senaste tekniken för att säkerställa att din redovisning är korrekt. Låt oss ta hand om ekonomin, så att du kan ägna dig åt att driva ditt företag framåt med full fokus.

Komplett helhetslösning inom redovisning

Vi på LUNA Accounting erbjuder digitala lösningar inom både redovisning som täcker alla dina behov. Vi erbjuder allt från löpande redovisning, till mer avancerade tjänster så som lönehantering, momsredovisning, arbetsgivardeklarationer, bokslut, årsredovisningar och rådgivning. Vi hjälper även till att effektivisera och automatisera företagets processer.
Vi strävar efter att vara den ultimata ekonomiavdelningen för ditt företag.

Årsredovisning, bokslut och deklarationer

När det närmar sig slutet på året är det viktigt med ett korrekt bokslut som uppfyller gällande lagar och regelverk. Vi finns här för att underlätta den processen åt dig och strävar efter att göra din årsavslutning så smidig och bekymmersfri som möjligt.
Våra paketlösningar till fastpris inkluderar bokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration, skatteplanering, utdelning och personlig rådgivning för dig som företagsägare, oavsett om du gör din löpande bokföring själv eller om du låter oss sköta den.

Välj rätt partner för din framgång

Att välja rätt redovisningsbyrå innebär att välja en partner som värderar ditt företag lika mycket som du gör. Vårt engagemang och kundnöjdhet gör oss till det föredragna valet för mindre och medelstora företag som söker pålitliga, trygga och professionella redovisningstjänster.

Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag att växa och lyckas.

Våra tjänster

Vill du outsourca hela ekonomiavdelningen eller bara delar av den? Vi löser det!  Eftersom vi arbetar helt digitalt så spelar det ingen roll var i landet du är placerad. Kontakta oss för offert eller diskussion om hur vi bäst kan hjälpa dig.

Redovisning

Digitalt hela vägen - Fasta priser

- Löpande redovisning
- Bokslut

- Årsredovisning - digital signering
- Momsdeklarationer

- Inkomstdeklarationer
- Löner - digitala lönebesked
- Arbetsgivardeklarationer

Rådgivning

Skapa Tid, Pengar & Trygghet

- Ekonomisk planering 
- Förstå dina rapporter
- Kvalitetssäkring
- Skatteplanering
- Utdelning, K10
- Övriga frågor

Digitalisering

Effektivisera din verksamhet

- Digitalisera, automatisera & effektivisera din verksamhet

- Kurser/utbildning i Fortnox

- ChatGPT 

Kontakta oss

 
 
 
 
 
unsplash